logo


Vitorlásbérlés a Balatonon! Tel: +36 30 9 46 46 83Üdvözöljük honlapunkon!

Ha igazán pihenni szeretne családjával vagy barátaival akkor jó helyen jár, nálunk ezt maradéktalanul megtalálja egy jól felszerelt csodálatos BAVARIA 36 típusú hajón.
 
Amit kínálunk Önnek az a Balaton varázsát nap mint nap élvezni, a tavat körbejárni, biztonsággal átszelni, színes programokban részt venni, és az elemekkel való küzdelem érzését átélni. Ezt az élményt egy szálloda szobájában vagy egy zsúfolt strandon soha nem fogja megkapni. Vitorlásunk kiválóan felszerelt, remek menettulajdonságokkal rendelkező, könnyen kezelhető családbarát hajó, amellyel nagy biztonsággal a Balaton legszebb helyeit látogathatja.
 
Cégeknek is javasoljuk, hogy csapatépítés céljából vegyék igénybe szolgáltatásunkat, mivel itt „összezárva „ megismerhetik kollegáik, alkalmazottaik eddig jól titkolt személyiségét, sokszor extrém körülmények között mindentől elszigetelve. Végül időseknek kisgyerekes családoknak valamint akik nem szívesen vállalják a hajó szűk kabinjaiban való alvás „élményét „ annak lehetőséget tudunk biztosítani a kikötőtől kb. 2 km távolságra lévő újonnan épült teljesen felszerelt apartmanunkban történő elszállásolásra. Mi pedig mindent elkövetünk, hogy maradandó élménnyé varázsoljuk az Önök pihenését, és reméljük, hogy nagyon jól fognak szórakozni ha bennünket választanak. Jó szelet és csodálatos élményeket kívánunk!
 
Üdvözelettel: Norbalim Sailing Kft. csapata